НАБУ провела обшуки у Харківській ОВА: до кого прийшли

НАБУ провела обшуки на Харківщині: до кого прийшли.

НАБУ провела обшуки на Харківщині: до кого прийшли. Фото: armyinform.com.ua

Події
06 квiтня 2023 08:13

5 квітня Національне антикорупційне бюро України провело обшуки у деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, детективи НАБУ прийшли до віце-губернатора Віті Ковальської, керівництва Апарату ХОВА та Департаменту агропромислового розвитку.

Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віта Ковальська, коментуючи обшуки, сказала, що надала усю необхідну інформацію детективам НАБУ.

«Сьогодні співробітники Національного антикорупційного бюро України вчиняли слідчі дії у ХОВА, зокрема й на моєму робочому місці. Максимально сприяємо роботі детективів НАБУ та надаємо всю необхідну інформацію та всебічну підтримку розслідування. Ми не перший місяць співпрацюємо з НАБУ та іншими антикорупційними органами та допомагаємо у їхній роботі. Більш детальну інформацію повідомити не можу, тому що продовжуються слідчі дії. Переконана, що найближчим часом будуть встановлені всі обставини та причини того, що сталося. Прошу утриматися від маніпуляцій та довіряти лише офіційній інформації», - йдеться у коментарі Ковальській.

Голова ХОВА Олег Синєгубов заявив, що детективам НАБУ з боку керівництва та співробітників ХОВА надано максимальне сприяння.

«Станом на сьогодні жодних підозр посадовцям ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати у штатному режимі. У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, буде негайно вжито відповідних кадрових рішень та вжито інших необхідних заходів», - сказав Синєгубов.

У НАБУ не розголошують деталі слідчих дій, посилаючись на таємницю досудового розслідування. Лише заявили, що обшуки «санкціоновані та здійснюються відповідно до чинного законодавства».

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах