Національний мультипредментний тест: де у Харкові працюватимуть пункти реєстрації

Де у Харкові працюватимуть пункти реєстрації.

Де у Харкові працюватимуть пункти реєстрації. Фото: 24 Канал

Події
03 квiтня 2023 17:34

3 квітня розпочалася реєстрація на національне мультипредметне тестування (НМТ). У Харкові діють два пункти, де випускники можуть проконсультуватися та їм допоможуть із реєстрацією на тест.

Про це повідомили у Харківському регіональному центрі оцінки якості освіти.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Реєстрація триватиме з 3 квітня до 3 травня, тест можна буде скласти у 21 країні світу. Звернутися за консультацією чи технічною допомогою з НМТ у Харкові можна до пунктів реєстрації за адресами:

  • майдан Свободи, 4, головний корпус ХНУ ім. Каразіна, 7 поверх, кабінет 747. Працює у будні з 10:00 до 14:00;
  • вул. Маршала Бажанова, 17, центральний корпус ХНУМГ імені Бекетова, 4 поверх, кімната 410. Працює у понеділок-суботу, офлайн у будні – 09:00 до 15:00, онлайн – 09:00-18:00. Оффлайн у суботу з 10:00 до 13:00.

Український центр оцінювання якості освіти створив для учасників НМТ відео, як зареєструватися на тестування у 2023 році:

До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник зможе в персональному кабінеті внести зміни (обрати інший предмет додаткового блоку або змінити населений пункт в Україні/за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ).

У додатковий період (5–12 червня) зможуть зареєструватись особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ у період періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено у реєстрації для участі.

Як проходитиме національний мультипредметний тест у 2023 році

Саме тестування проходитиме у дві сесії:

  • основна: 5 червня – 23 червня;
  • додаткова: 11-24 липня.

Не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ для зареєстрованих учасників з'явиться можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, де буде вказано дату, час та місце проведення НМТ. Учасники додаткової сесії НМТ зможуть дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарні дні до проведення додаткової сесії НМТ.

Інформація про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщена на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії – до 29 липня 2023 року.

Довідка Vgorode. 2023 року національний мультипредметний тест для абітурієнтів передбачений з трьох предметів: два з них – обов'язкові, третій – на вибір. Український центр оцінювання якості освіти не пізніше травня підготує демонстраційні варіанти кожного з блоків, щоб учасники змогли ознайомитись із форматом тестування заздалегідь. Вступ до вузів відбуватиметься у липні та серпні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах