Відео викладають в соцмережі: у Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат

У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат.

У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат. Фото: з доступних джерел

Події
01 лютого 2023 09:57

У Києві компанія з 5-7 чоловіків 20-річного віку накачує алкоголем та наркотиками дівчат, ґвалтують їх, коли ті ледь притомні, і знімають все це на відео та фотографують. Далі кадри насильства та дівчат у стані алкогольного сп'яніння поширюють у соціальних мережах та закритих Telegram-каналах.

Журналістка та громадська діячка Ярослава Кравченко була однією із перших, хто почав надавати розголосу цій історії, однак наразі її допис у Facebook заблокований.

"Підписниця скинула акаунт чуваків, які влаштовують вечірки, звуть дівчат, накачують алкоголем і Ксанаксом, потім знімають їх непритомними, голими. Є відео сцен ґвалтування руками і викладають це в Instagram та в закриті групи Telegram", - пише Кравченко.

У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат.У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат. Фото: з доступних джерел

У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат.У Києві група молодиків споює та ґвалтує дівчат. Фото: з доступних джерел

Що відомо про молодиків

Група з 5-7 чоловіків 20-річного віку переїхала до столиці з Івано-Франківська. В Києві вони влаштовують "вечірки", на яких накачують дівчат алкоголем та нарокотиками, а потім на відео знімають їх голими та ґвалтують. Всю ту "забаву" вони називають "Покажемо вам, які кругом шл**и".

За словами Ярослави Кравченко, головного організатора "вечірок" звати Андрій Ярин. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як "Крутити Бінанс", зараз займаються рефаундом. Це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей.

Жодну з дівчат, які зафіксовані на відео, наразі не ідентифіковано і відповідно ніяких заяв від постраждалих немає.

СЕО онлайн-медіа "Свідомі" Анастасія Бакуліна у своєму дописів в Instagram зазначила, що дівчат накачують "Ксанаксом". Це видно на сторіс хлопців.

"Ксанакс – це одна з форм бензодіазепінів, які надають допомогу при тривожності і безсонні. Простішими словами, це транквілізатор. А ще простішими наркотик. Наркотик, яким накачують дівчат в перемішку з алкоголем", - пише Бакуліна.

Увага!!! Відео містить нецензурну лексику

 

Реакція організаторів "вечірок"

Після широкого розголосу історії про "забави" франківських хлопців в ЗМІ та соцмережах один із них прокоментував це у своєму Instagram.

"Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує розуміє чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає - має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***", - заявив хлопець.

Він також додав, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це — їхній вибір.

Окрім того, хлопець пожалівся, що зараз так мало хороших дівчат і він не знає чи зможе почати з кимось стосунки після того, як побачив що відбувається на їхніх же вечірках.

Реакція суспільства

Історія про "паруботські вечірки" стає більш гучнішою, дописи про неї активно поширюються мережею, а коментірі з’являються щохвилини. Люди підтримують постраждалих дівчат і вимагають покарати хлопців, щоб кількість жертв не збільшувалась.

Громадські діячі, співаки, актори, блогери теж не залишають байдужими і висловлюють свої позиції з цього приводу.

Сторіс Джамари.Сторіс Джамари. Фото: скріншот

Сторіс Джамари.Сторіс Джамари. Фото: скріншот

Сторіс Квіткової.Сторіс Квіткової. Фото: скріншот

Сторіс Лачена.Сторіс Лачена. Фото: скріншот

Сторіс Лачена.Сторіс Лачена. Фото: скріншот

Сторіс Лачена.Сторіс Лачена. Фото: скріншот
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах