Вакарчук розповів, як Монастирський подарував йому скрипку з Харкова

Вакарчук розповів, як Монастирський подарував йому скрипку з Харкова - фото: Святослав Вакарчук/Facebook

Вакарчук розповів, як Монастирський подарував йому скрипку з Харкова - фото: Святослав Вакарчук/Facebook

Події
21 сiчня 2023 15:07

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук у день прощання із загиблими в авіакатастрофі у Броварах розповів про подарунок, який він отримав від покійного міністра внутрішних справ Дениса Монастирського, а також про останнє його повідомлення музиканту.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Минулого року у свій день народження я був на Харківщині, де ще йшли бойові дії. Коли вже під'їджав до Харкова, мене набрав Денис Монастирський, привітати, і в розмові запитав, де я, власне, зараз. Почувши де, сказав: "Як повернешся до Києва, заходь. Маю подарунок, символічний". Коли зустрілись, він виніс маленький футляр, в якому була старенька дитяча скрипка. Тоді ж розказав, що це скрипка з музичної школи саме в Харкові. Школи, яку розбомбили росіяни, а скрипка дивом вціліла... Відверто, це був один з найбільш зворушливих подарунків, які я отримував за все своє життя, - написав Вакарчук.

Також музикант розповів про останнє повідомлення від покійного міністра МВС - це був український прапор.

Нагадаємо, Vgorode повідомляв, що зранку 18 січня біля дитячого садочка у Броварах пролунав вибух, а потім почалася масштабна пожежа. В Офісі президента одразу ж повідомили, що на місцевий об'єкт соціальної інфраструктури впав якийсь літальний апарат. Пізніше з'ясувалося, що це був гелікоптер ДСНС, який летів на Харківщину. На борту перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України. Посадовці загинули разом із екіпажем. Також унаслідок падіння гвинтокрилу постраждали та загинули цивільні, серед яких були діти. 

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах