Харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу

Харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу - фото: loveyoustepan/Instagram

Харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу - фото: loveyoustepan/Instagram

Події
21 сiчня 2023 09:39

Відомий харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу Times Monaco.

Про це повідомила хазяйка кота на його сторінці Instagram.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Дорогі друзі, будь ласка, прочитайте історію мого першого притулку в Європі в журналі Times Monaco після втечі від війни в Україні в березні 2022 року, — написала хазяйка Степана.

Стаття про харківського кота має заголовок: "Степан, кіт з України з понад мільйоном шанувальників в Instagram, знайшов безпеку в Монако".

Автор статті розповідає, що коли почалася війна, підписники хвилювалися, куди подівся кіт Степан, оскільки він не був активним у соцмережі. Після двотижневого мовчання хазяйка Степана повідомила, що вона зі Степаном знайшла притулок у Монако.

- Довгим і складним був для нас шлях покинути Харків, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці й отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку. У цьому казковому місці ми почувалися абсолютно безпечними та захищеними. Краса природи, гір і моря, вражаюча архітектура міста і дивовижна атмосфера допомогли нам оговтатися від усіх жахів, які ми пережили. Монако — це шматочок раю на землі. Я мрію про всі країни світу, і щоб Україна, звичайно, стала такою безпечною і надійною, — цитує Times Monaco хазяйку Степана Анну.

Харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу фото 1Харківський кіт-блогер Степан потрапив на обкладинку журналу фото 1

Також у статті згадують про збори коштів, які проводилися на сторінці Степана у соцмережі. Кошти спрямували на допомогу тваринам, які постраждали від війни в Україні.

Нагадаємо, до повномасштабного вторгнення кіт Степан жив на Північній Салтівці, яка під час російського обстрілу Харкова постраждала найбільше. У березні в Instagram тварини майже два тижні не з'являлися нові дописи. Пізніше стало відомо, що Анні з улюбленцем вдалося виїхати до Франції. Там Степан отримав престижну блогерську нагороду в Каннах, а також зібрав 15 тисяч євро на їжу тваринам, які постраждали від війни в Україні. 22 вересня кіт повернувся до України, а у грудні приїхав до Харкова, проте ненадовго.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах