Бізнесмен Олександр Чердак допомагає бійцям у Харківській області і чому це має робити будь-який бізнес

Бізнесмен Олександр Чердак допомагає бійцям у Харківській області і чому це має робити будь-який бізнес

Бізнесмен Олександр Чердак допомагає бійцям у Харківській області і чому це має робити будь-який бізнес

Події
05 сiчня 2023 13:02

Допомога бійцям на передовій не закінчується від початку війни. Але час іде, настала зима, змінилася погода і, отже, вимога до амуніції. Ті, хто не був у Луганській, Донецькій чи приморських областях, не знають, що зима тут більше схожа на міжсезоння зі зниженими температурами.

Часті гості – шквальний, пронизливий вітер, дощ, що не припиняється цілодобово, постійна похмурість, небо, заволочене хмарами. Важливим стає правильно підібраний одяг для солдатів, які щодня роблять невеликий подвиг.

Допомога приватного бізнесу: недооцінити не можна

Допомагають бійцям усі, як приватні особи, волонтери, так і представники малого, середнього бізнесу. Один із них – Олександр Чердак, який жодного дня не залишався байдужим. У приватного бізнесу трохи більше можливостей для допомоги – це і зв'язки, і кошти, і транспорт. Якщо кожен допоможе хоч трохи - воїни відчують турботу про них тих, хто в тилу і матимуть під рукою все необхідне.

Наприклад, Іван Іванович тримає зв'язок із волонтерами, які постійно їздять на першу лінію вогню. Цього разу на його кошти був куплений одяг - добротний, якісний, що ідеально захищає від негоди.

Ось її список:

  • Куртки тактичні зимові
  • Штани тактичні зимові
  • Рукавички тактичні утеплені
  • Комплекти термобілизни (вгору+низ)
  • Наколінники військового стандарту
  • Розвантаження плитоноски

З такою амуніцією негода не страшна, можна сміливо виконувати завдання, поставлені командиром. При цьому кожен боєць почуватиметься зручно, тепло, захищено, адже саме взимку одяг є важливою частиною щоденної служби бійця. Термобілизна дозволить налагодити терморегуляцію, зимові курточки та штани захистять від дощу та вітру.

Бізнесмен Олександр Чердак допомагає бійцям у Харківській області і чому це має робити будь-який бізнес фото 1Бізнесмен Олександр Чердак допомагає бійцям у Харківській області і чому це має робити будь-який бізнес фото 1

Йдучи до перемоги та не опускаючи рук

Ситуація залишається складною не лише на фронті, а й у тилу. За 10 місяців війни економіка дуже відстала, тому приватному бізнесу доводиться складно. Багато точок продажу або надання послуг, міні-виробництва також постраждали.

Сталося це і з Чердаком Олександром, проте він зібрався і почав усе майже з нуля. Його мотивацією стало мирне небо у тилу. Воно його спонукало не лише налагодити логістику, запропонувати своїм клієнтам інші послуги та знайти нових постачальників, а й не забувати про тих солдатів в окопах на передовій, що "тримають" фронт.

За бажання допомогти бійцям на "нулі" можна легко, для цього потрібно знайти волонтерів або самим стати ним на якийсь час. Допомога грошима, необхідними речами, інструментом, технікою – це побут та виконання завдань воїнів на всі 100%.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах