Поліція розшукує дитину, батьки якої загинули під час евакуації із селища Куп'янськ-Вузловий

Поліція розшукує дитину, батьки якої загинули під час евакуації із селища Куп'янськ-Вузловий - фото: Поліція Харківської області

Поліція розшукує дитину, батьки якої загинули під час евакуації із селища Куп'янськ-Вузловий - фото: Поліція Харківської області

Події
27 грудня 2022 12:33

Харківська поліція розшукує 5-річного Ярослава Майгура, батьків якого вбили російські окупанти у вересні цього року під час розстрілу евакуаційної автоколони під Куп’янськом. Дитину, що вижила, забрав хрещений батько, але його місцезнаходження на цей час не встановлене.

Про це повідомили у Поліції Харківської області.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що до повномасштабного вторгнення Росії хлопчик з родиною мешкав у Харкові. У квітні 2022 року, рятуючись від обстрілів, Ярослав Майгур разом із своїми батьками переїхав до селища Куп’янськ-Вузловий.

- У вересні на автодорозі між смт Куп’янськ-Вузловий та с. Курилівка було розстріляно колону цивільних, на місці від обстрілу померли мати та батько дитини. Хлопчика забрав хрещений батько та на даний час місцезнаходження дитини не встановлене, – розповіли в поліції.

Прикмети Ярослава:

  • на вигляд 4-6 років;
  • худорлявої статури;
  • має світле коротке волосся.

Всіх, кому що-небудь відомо про хлопчика, просять повідомити до відділу поліції №3 Харківського РУП №1 за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 211 або за телефонами 102, 050-728-20-81.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах