Харківський вуз отримав "Оскар" у сфері освіти

Харківський вуз отримав "Оскар" у сфері освіти - фото: НТУ "ХПІ"

Харківський вуз отримав "Оскар" у сфері освіти - фото: НТУ "ХПІ"

Події
23 грудня 2022 15:19

Інноваційний проєкт Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" отримав "Оскар" у галузі освіти. 

Про це повідомила пресслужба НТУ "ХПІ".

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Програму підготовки IT-фахівців Innovation Campus НТУ "ХПІ" удостоєно світового "срібла" в галузі освіти. Вона посіла друге місце серед найкращих проєктів Європи міжнародного конкурсу QS-Wharton Reimagine Education Awards 2022. Загалом у ньому взяли участь понад 1200 робіт від компаній, інститутів та інших організацій із 70 країн світу.

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" став єдиним закладом вищої освіти України, представленим на конкурсі. У 2022 році міжнародний конкурс QS-Wharton Reimagine Education Awards проходив у 18 основних категоріях (штучний інтелект, віртуальна та доповнена реальність, освітні програми, працездатність та інші). Конкурс тривав вісім місяців, протягом цього часу понад триста міжнародних суддів-експертів оцінювали проєкти учасників. 

Як розповіли у виші, Innovation Campus – інноваційна освітня програма, розроблена командою українських IT-фахівців у співпраці з НТУ "ХПІ". Концепція програми - перехід від декларативної схеми навчання, основою якої є здобуття знань, спрямованої на набуття практичних навичок створення продуктів та систем. Це нова система навчання, що забезпечує бакалаврську підготовку високого міжнародного рівня. Програма розрахована на 4 роки.

Нагорода QS-Wharton Reimagine Education Awards, яку отримав харківський виш - це найбільша у світі програма нагородження сучасних педагогічних досягнень, на кшталт премії "Оскар" у галузі освіти. 

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах