Ракетний удар по Харкову: постраждало четверо людей

Ракетний удар по Харкову -

Ракетний удар по Харкову - - фото: suspilne.media

Події
09 грудня 2022 09:10

В результаті обстрілу пошкоджено щонайменше три приватних будинки та автомобілі.

Ввечері 8 грудня декілька ворожих ракет впали на території Безлюдівської громади в селі Котляри. В результаті на місці падіння одночасно виникли дві пожежі. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Загальна площа пожежі становила 150 квадратних метрів, горіла господарча споруда та розбомблений гараж. Також вибухом суттєво пошкоджено житловий будинок та три автомобілі. Постраждало четверо людей, один з них у тяжкому стані.

Последние оперативные новости Харькова в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

На місці влучання лишилась воронка глибиною не менше 3 метрів, а завширшки близько 10 метрів. Авто, що стояло у гаражі, вибуховою хвилею викинуло на дах іншої машини, що стояла у сусідів, повідомляє Суспільне Харків.

"Відкрила двері, був дуже сильний гул. Я тільки встигла закрити двері та обхопити дитину, потім просто почала падати зі стелі штукатурка. Потім вийшли, у нас шифер, дошки –  все у дворі. Добре, що всі цілі лишились. Я бачила, як горить два будинки на нашій вулиці", – розказала Суспільному місцева жителька Надія Власенкова.

Ракетний удар по Харкову -Ракетний удар по Харкову - - фото: suspilne.media

Кілька будинків пошкодило уламками від ракети.

"Коли бахнуло, я на порозі сіла, сиджу, не знаю, що робити, куди бігти, чи ще буде, чи дах зараз впаде в будинку. Все тріщало. Я вибігла, дивлюсь: паркана нема. Сусід кричить, вікна розбиті. У мене така істерика почалась, я слова не могла сказати. Коли я вийшла, я не бачила, що дахів немає, чи чогось", – розповіла журналістам Людмила Онупрієнко.

Ракетний удар по Харкову -Ракетний удар по Харкову - - фото: suspilne.media

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах