В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок

В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок.

В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок. Фото: www.facebook.com/UNFPA.Ukraine

Події
17 жовтня 2022 16:40

Фонд народонаселення ООН в Україні передав до Харківської області мобільний пологовий будинок. Лікарі обласного перинатального центру будуть використовувати його для надання медичної допомоги жінкам в Ізюмі.

Про це повідомили в організації.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як пояснили у Фонді, через війну та постійні обстріли медичні заклади області дуже постраждали. Крім того, взимку деякі лікарні буде закрито.

В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок.В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок. Фото: www.facebook.com/UNFPA.Ukraine

Мобільний пологовий будинок оснащений усім необхідним для проведення пологів, оперативних втручань та оглядів вагітних, породіль та жінок, які потребують медичної допомоги. Він забезпечений електрикою, водою, опаленням та медичним інструментарієм. Усередині пологовий будинок має медичну зону для проведення пологів будь-якої складності та зону відпочинку для породіллі та дитини з ліжком, душем та туалетом.

В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок.В Ізюмі з'явився мобільний пологовий будинок. Фото: www.facebook.com/UNFPA.Ukraine

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах