Велосипедист з Харківщини проїхав 3 000 кілометрів, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Велосипедист з Харківщини проїхав 3 000 кілометрів, щоб зібрати кошти для ЗСУ.

Велосипедист з Харківщини проїхав 3 000 кілометрів, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Фото: t.me/der_rada

Події
26 серпня 2022 14:21

Мешканець Харківської області Олександр Коломієць проїхав більше 3 тисяч кілометрів на велосипеді через всю Україну, щоб зібрати кошти для Збройних сил.

Про це повідомили у Дергачівській міській раді.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними міськради, півтора місяця тому Олександр Коломієць, житель міста Дергачі, поставив собі досить амбітну мету – подолати велосипедом Україну від Сходу до Заходу, піднятися на Говерлу і повернутися до Дергачів, збираючи кошти на квадрокоптер для оборонців нашої держави.

«20 липня я виїхав з Дергачів. Проїхав через Полтаву, Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, піднявся на Говерлу, потім через Чернівці, Вінницю, Одесу, Кривий Ріг, Дніпро та Харків повернувся до нашого міста. Увесь шлях склав 3024 кілометри, які я подолав за 24 дні. Протягом поїздки вдалося зібрати 95 тисяч гривень», - розповів велосипедист.

 «На зібрані кошти було придбано дрон DJI Mavic 3, який сьогодні ми передали одному із спецпідрозділів ЗСУ, що боронить Дергачівщину. Олександр – справжній герой тилу. Ця акція – свідчення справжнього патріотизму й самовідданості, показник того, що наші люди готові подолати будь-які перепони у боротьбі за свободу та незалежність України», - каже очільник громади Вячеслав Задоренко.

Міський голова вручив Олександру Коломійцю стяг Дергачівської громади, з яким Олександр буде підкорювати нові горизонти.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах