Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 16 серпня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 16 серпня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині на ранок 16 серпня фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002276907245

Події
16 серпня 2022 09:11
Автор: Юлия Булыга

В ніч проти 16 серпня був один із наймасованіших обстрілів Харкова за останній час. Близько 22:30 ворог обстріляв Київський район Харкова з РСЗВ. Постраждали приватні будинки, були влучання в дорожнє покриття. Яка ситуація у Харківській області на ранок 16 серпня – розповів голова ХОВА Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приблизно 02:30 зафіксували одразу сім пусків ракет з Бєлгорода в напрямку Харкова. Є удари в Шевченківському, Київському, Салтівському, Індустріальному та Холодногірському районах.

Частина ракет влучила по відкритих територіях. Фасади будівель пошкоджені осколками та вибуховою хвилею, частково зруйноване дорожнє покриття. Попередньо – без постраждалих.

Також протягом минулої доби ворог продовжував гатити по мирних об'єктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали 9 людей у Харкові, з них 75-річна жінка померла.

Окупанти РФ продовжують обстріли позицій ЗСУ зі ствольної та реактивної артилерії. 15 серпня ворог спробував прорвати оборону на напрямку Козача Лопань – Уди. Українські воїни відкинули загарбників назад.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах