У поліції показали наслідки обстрілу Золочівського району на Харківщині

У поліції показали наслідки обстрілу Золочівського району Харківської області

У поліції показали наслідки обстрілу Золочівського району Харківської області - фото: npu.gov.ua

Події
09 серпня 2022 08:54

У понеділок, 8 серпня, близько 16:00 окупанти обстріляли територію Золочівського району Харківської області. Зробили вони це із самохідної артилерійської установки.

Як розповіли у ГУ Нацполіції у Харківській області, снаряди потрапили біля підприємства. В результаті виникла пожежа – пошкоджено три приміщення гаражів, господарську споруду та автомобіль.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місце події обстежила слідчо-оперативна група та зафіксувала наслідки артобстрілу. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань статті за порушення законів та звичаїв війни Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном від 8 до 12 років.

У поліції показали наслідки обстрілу Золочівського району Харківської областіУ поліції показали наслідки обстрілу Золочівського району Харківської області - фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, сьогодні вночі, 9 серпня, окупанти знову обстріляли Харків. Близько 2:10 пролунала серія вибухів. За словами місцевих жителів, вибухів було щонайменше чотири. На ранок рятувальники змогли виявити поки що лише два наслідки нічних прильотів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах