Нічний обстріл Харкова 26 червня: росіяни поцілили у житлові райони, є постраждалі

Нічний обстріл Харкова 26 червня: росіяни поцілили у житлові райони, є постраждалі.

Нічний обстріл Харкова 26 червня: росіяни поцілили у житлові райони, є постраждалі. Фото: Харьков 1654

Події
26 червня 2022 09:52

Росіяни не припиняють обстріли Харкова та Харківської області. У місті є постраждалі внаслідок обстрілів, в області загинула жінка.

Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вночі окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Немишлянський та Холодногірський райони, - розповів Олег Синєгубов. - І виключно цивільну інфраструктуру. Що свідчить про черговий терор проти мирного населення.

Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

Близько 23 год російська ракета влучила у двоповерховий будинок Холодногірського району Харкова, 2 харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ.

Після 00 год в Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає".

За даними голови ХОВА, по області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони. Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків - 3 людини, Ізюмський район - 4 особи. У Богодухівському районі загинула жінка 79 років.

"Найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції. Наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. Бійці мотивовані та готові і надалі захищати жителів Харківщини від російських окупантів", - каже Олег Синєгубов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах