У харківському парку Горького відновлять канатну дорогу

У харківському парку Горького відновлять канатну дорогу.

У харківському парку Горького відновлять канатну дорогу. Фото: planetofhotels.com

Події
22 червня 2022 10:32

За час війни внаслідок обстрілів у парку Горького пошкоджено десять атракціонів.

У парку Горького розпочали відновлювати зруйновані через обстріли російських окупантів атракціони. На канатній дорозі замінять трос, кабінки залишися цілими. Про це розповів прессекретар парку Горького Андрій Кравченко, повідомляє KHARKIV Today.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Кабінки — ні. Є проблеми з тросом, який ми будемо замінювати. В трос влучили та перебили декілька жил, тому його використовувати цілком небезпечно, його треба замінювати. Тут не йде мова про те, що вирізати шматочок. Він працює з 10 року. Ми вже замовили цей трос. Його виробляє Одеса, здається. Вони його поставлять нам, і ми замінимо", — сказав Андрій Кравченко.

Атракціон "Американські гірки" був серйозно пошкоджений. Уламки снарядів потрапили у монорельс та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадочні модулі. Як пояснив прессекретар парку Горького, за рекомендацією виробника "Американських гірок", частину пошкоджень будуть зварювати, те, що неможливо відновити,  — замінювати.

Так само робитимуть і з іншими атракціонами. Наразі у парку Горького збирають шафу керування для дитячої каруселі "Індія", рихтують, заварюють та фарбують декоративні панелі. Крім "Американських гірок" та "Індії", агрегати замовили для атракціонів "Пароплавець", Аеробат" та "Англія". Усього за час війни у парку Горького було пошкоджено десять атракціонів.

"Постійно, коли гатили по центру, потрапляло й до нас. Я би сказав, що три було таких значних обстріли — в березні, у квітні та був у травні", — пояснив Андрій Кравченко.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах