Росіяни обстріляли Індустріальний район Харкова з РСЗВ

Росіяни обстріляли Індустріальний район Харкова з РСЗВ.

Росіяни обстріляли Індустріальний район Харкова з РСЗВ. Фото: 24tv.ua

Події
16 червня 2022 09:40

Росія продовжує обстріли Харкова та області. За добу з 15 по 16 червня поранені 6 мешканців Харківщини.

Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вночі ворог завдав удару з РСЗВ по інфраструктурі Індустріального району Харкова. Жертв та постраждалих немає", - розповів Олег Синєгубов.

За даними облуправління ДСНС, пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапилась у Богодухівському та Харківському районах області, а також в Індустріальному районі Харкова. Ворожими цілями стали адміністративна будівля, виробничий об’єкт та екосистема на відкритій території.

В області росіяни обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Лозівського районів. У с. Леб'яже, Чугуївського району, через обстріли пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Від потрапляння російських боєприприпасів сталися займання в Золочеві, також пошкоджені господарчі споруди, автомобілі.

Загалом протягом доби внаслідок російського терору проти мирного населення Харківщини в Лозівському районі 1 людина зазнала поранення, в Ізюмському - поранено 5 мирних мешканців.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні рубежів. У районі Ізюма російські окупанти продовжують спроби вести наступ в напрямку м. Слов'янськ. Наші захисники тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат в живій силі і техніці", - каже голова ХОВА

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах