Паспорт, громадянство, заміна фотографії: як працює Міграційна служба Харківської області

Як працює Міграційна служба Харківської області

Як працює Міграційна служба Харківської області Фото: Realist.online

Події
29 квiтня 2022 16:45

Харків'яни можуть отримати паспорт громадянина України або оформити громадянство – обласне управління Міграційної служби продовжує працювати в умовах воєнного часу.

Про це повідомила пресс-служба відомства.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Міграційній службі кажуть, що військовий стан та активні бойові дії вплинули на можливість надання адміністративних послуг у повному обсязі. Але співробітники головного управління Міграційної служби у Харківській області продовжують працювати.

"Ми прагнемо, щоб усі харків'яни могли звернутися до головного управління Міграційної служби в Харківській області за отриманням готового паспорта громадянина України у формі ID-картки. Співробітники Міграційної служби Харківської області докладають максимум зусиль, щоб допомогти кожному громадянину у вирішенні тих чи інших питань, а також відновлення пошкоджених внаслідок бойових дій приміщень", - розповіли в прес-службі відомства.

За отриманням готового паспорта громадянина України у формі ID-картки громадяни можуть звертатися до головного управління Міграційної служби у Харківській області, яке працює з урахуванням дотримання безпеки умов воєнного стану.

Ситуацію з роботою "міграційки" у відомстві називають динамічною, тому просять дізнаватися графік прийому за такими номерами:

Загальна інформація:

  • 066 700 02 07
  • 068 383 29 21

З питань громадянства України:

  • 067 336 54 94

З питань знаходження іноземців та осіб без громадянства:

  • 097 737 72 71

З питань перевірки наявності ID-карти та паспортів громадянина України щодо вклеювання фотографії при досягненні 25- та 45-річного віку в Харкові:

  • 098 088 60 04

Паспорт, громадянство, заміна фотографії: як працює Міграційна служба Харківської області.Паспорт, громадянство, заміна фотографії: як працює Міграційна служба Харківської області. Фото: facebook.com/gudmsukharkiv

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах