Окупанти вивезли завод з Вовчанська в Росію, а на його місці зробили катівню

Окупанти вивезли завод з Вовчанська в Росію, а на його місці зробили катівню - фото

Окупанти вивезли завод з Вовчанська в Росію, а на його місці зробили катівню - фото

Події
24 квiтня 2022 22:54

Вовчанський завод перемістили на територію Росії, на його місці облаштували в'язницю.

Російські окупанти у місті Вовчанську Харківської області катують місцевих жителів у в'язниці на місці заводу, щоб змусити перейти на їхній бік. Про це у телеефірі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Последние оперативные новости Харькова в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

"Якщо беремо місто Вовчанськ, Куп'янськ - це найбільші, так би мовити, міста. У місті Вовчанську окупанти вивезли один із заводів на територію Російської Федерації, а у приміщеннях цього заводу влаштували певну в'язницю, справжній концтабір, де людей піддають тортурам, змушують співпрацювати з ними, ставати до лав Збройних сил", - сказав Синегубов.

Далі голова ОВА розповів, що в Ізюмі рашисти теж намагалися проводити мобілізацію. Вони змушували або виїжджати на територію РФ, або приєднуватися до війська агресора. За словами Синєгубова, люди тримаються і противляться вступу в армію окупантів.

Керівник ОВА також повідомив, що організувати евакуацію з Ізюму не виходить — росіяни не погоджують гуманітарні коридори. Зараз людей вивозять з Барвінкового, на підступах до якого ведуться бої.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах