Харківського кота Степана номінували на світову премію World Influencers and Bloggers Awards 2022

Харківського кота Степана номінували на світову премію World Influencers and Bloggers Awards 2022.

Харківського кота Степана номінували на світову премію World Influencers and Bloggers Awards 2022. Фото: instagram.com/loveyoustepan/

Події
09 квiтня 2022 10:28

Харківського кота Степана, відомого за світлинами в Instagram та відео в TikTok, номінували на світову премію лідерів думок та блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022.

Про це повідомили на офіційній сторінці премії.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 18 травня у Каннах. Кошти від продажу квитків спрямують на допомогу Україні.

"Ми дуже розраховуємо на церемонію нагородження World Influencers and Bloggers Awards за участю понад 100 інфлюенсерів. Їхні дописи 18 травня допоможуть зібрати значну суму для дітей, які постраждали від війни в Україні", — сказано у повідомленні.

Хазяйка кота Степана закликає друзів приєднатися.

"Мої дорогі друзі з Європи та США, якщо ви бажаєте приєднатися до події, ви можете придбати квитки. Усі кошти будуть передані на благодійність. Друзі-українці, котрі в Європі, теж приєднуйтесь!" — йдеться у зверненні на сторінці кота в Instagram.

Нагадаємо, після початку війни хазяйка виїхала зі Степаном за кордон. Після заклику в соцмережах Степанові вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів для підтримки притулків та зоопарків України.

Харківського кота Степана номінували на світову премію World Influencers and Bloggers Awards 2022.Харківського кота Степана номінували на світову премію World Influencers and Bloggers Awards 2022. Фото: instagram.com/loveyoustepan/

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах