За 30 км від кордону з Україною: Росія перекинула бойові гелікоптери (відео)

За 30 км від кордону з Україною: Росія перекинула бойові гелікоптери.

За 30 км від кордону з Україною: Росія перекинула бойові гелікоптери. Фото: t.me/Radioskaner

Події
14 лютого 2022 10:22

У російському Білгороді на відео потрапило масове перекидання бойових ударних гелікоптерів, які знаходяться за 30 км від кордону з Україною.

Відео опубліковано у телеграм-каналі "Записки мисливця", де відстежують пересування військової техніки та обстановку у світі, повідомляє "Фокус".

За 30 км від кордону з Україною на відео потрапила гелікоптерна стоянка, на якій видно з десяток бойових вертольотів. Спочатку група була помічена над центральною частиною РФ. Ймовірно, на стоянці стоять гелікоптери Мі-35М (транспортно-бойовий) та Мі-8МТВ-5 (десантно-транспортний).

Фото: t.me/RadioskanerФото: t.me/Radioskaner

Як пишуть автори каналу, навесні 2014 року російські вертольоти використовували той самий майданчик, що і зараз. Нижче наведено фотографії за квітень 2014 року.

На іншому відео, у Нижегородській області зафіксовано кілька гуртів із вертольотами. Автор ролика ставить питання: "Куди ж вони летять?".

У сусідній з Нижегородської областю в Чувашії також було помічено гелікоптери. Вказувалося, що гурт рухався на південний захід.

Крім цього, у білоруському Добруші (Гомельська область), що за 40 км автошляхами до Чернігівської області, були зафіксовані ударні вертольоти Ка-52 "Алігатор" (розвідувально-ударний).

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах