Звернення до президента та програма тероборони: що розгляне Харківська облрада на сесії

Что рассмотрит Харьковский облсовет на сессии.

Что рассмотрит Харьковский облсовет на сессии. Фото: hromadske.radio

Події
08 лютого 2022 13:51

Депутати Харківської обласної ради 24 лютого зберуться на сесію. На порядку денному — 82 питання. Розпорядження про проведення сесії 7 лютого підписала голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

На сесії планується затвердити програму обласної територіальної оборони, розглянути хід виконання та внесення змін до Програми забезпечення публічної безпеки й порядку та протидії злочинності, а також внести зміни до регіональної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

Також депутати розглянуть звернення до президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ щодо необхідності посилення боротьби з проявами колабораціонізму.

"Нам важливо не забувати, що в Україні є окремі люди, які працюють проти національних інтересів, проти України. Державні органи мають посилити боротьбу з такими зрадниками, людьми, які розколюють суспільство, розхитують політичну ситуацію, навіть якщо все це прикривається гарними патріотичними гаслами", — сказано в зверненні.

Звернення до президента та програма тероборони: що розгляне Харківська облрада на сесії.Звернення до президента та програма тероборони: що розгляне Харківська облрада на сесії. Скріншот: oblrada.kharkov.ua

Крім того, на сесії планується затвердити звіт про виконання обласного бюджету за 2021 рік та розглянути кадрові питання, зокрема: про призначення Ірини Пирогової на посаду директора обласного диспансеру радіаційного захисту та призначення Інги Лобанової директором театру імені Пушкіна.

Сесія розпочнеться о 10.00.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах