"Сиділи під вікном": у Первомайському від «Ікандера» загинула родина

У Першотравневому від "Ікандера" загинула родина.

У Першотравневому від "Ікандера" загинула родина. Фото: Суспільне

Суспільство
27 вересня 2022 11:47

Внаслідок ракетного удару росіян 26 вересня загинули троє членів однієї родини: жінка похилого віку, чоловік і 13-річна дитина.

Про це «Суспільному» розповіла мешканка Первомайського Тетяна Касьянова, будинок якої разом із родичами знищила російська ракета. Тетяна працює продавщицею в магазині неподалік будинку і в момент обстрілу була на роботі.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Я працюю за сто метрів від будинку, до мене прийшли покупці, стояла з ними розмовляла, і чуємо секундний вибух - виходимо, все палає. Відразу дивлюся - вдома мого немає! У мене внучка була і мати в будинку. Внучку знайшли відразу, тут вони були з бабусею. А чоловік у гаражі", - розповіла Тетяна.

У Першотравневому від У Першотравневому від

"У нас була кухня, вони під віконцем сиділи квасолю перебирали. І одразу обох накрило. Онучці 13, у грудні мало б бути 14. Бабусі 80 було б наступного року. Горіло, почало горіти, приїхали ДСНС, вони нас не допускали сюди. Чоловіки дуже довго шукали, знайшли у гаражі, питали мене, де він міг бути», - каже мешканка Першотравневого.

Чоловікові Тетяні було 63 роки.

"В одну секунду всього не стало! Ні рідних, ні вдома, ні двору! Одна секунда – і все. Нехай воно їм повернеться", – каже Тетяна.

У Першотравневому від У Першотравневому від

13-річна Наталя навчалася в інтернаті. через війну заняття проходили онлайн. Тетяна згадує, як разом із онукою робили фізкультуру. У телефоні збереглися фото із онукою.

У дворі ударом побило гусей та качок. Вцілілих птахів відвезуть у село під Первомайським, де жила мати Тетяни. Тетяна із сином планують переїхати до родичів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах