Харківщина вписується в ліміти споживання електроенергії – Синєгубов

Харківщина вписується в ліміти споживання електроенергії

Харківщина вписується в ліміти споживання електроенергії - фото: epravda.com.ua

Суспільство
10 сiчня 2023 09:47

Завдяки тому, що мешканці Харківської області ощадливо споживають електроенергію, іноді вдається уникати планових вимкнень світла.

Завдяки ощадливості населення Харківщина вписується в ліміти споживання електроенергії. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

- Харків'яни ощадливо використовують електроенергію і ми вписуємося в ті ліміти, які нам доводить "Укренерго". На випадок ураження нашої критичної інфраструктури в області діє 320 Пунктів Незламності. Наші енергетики працюють над стабілізацією ситуації фактично цілодобово, - каже Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До опалення наразі під’єднано всі вцілілі будівлі. Зокрема, на деокупованих територіях запустили всі котельні, які планувалися до роботи в цьому опалювальному сезоні.

- У Куп'янську поки що працюють усі котельні, хоча місто під постійними обстрілами й сильно зруйноване. В Ізюмі, як і планували, запустили 6 уцілілих котелень, натомість 18 – зруйновані, - розповів начальник ХОВА.

Виключенням є Вовчанська громада, яка опалюється переважно електроенергію, оскільки місто отримувало газопостачання з території рф і зараз воно припинене.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах