Під Ізюмом окупанти вбили батька та сина перед відступом

Під Ізюмом окупанти вбили батька та сина перед відступом - фото

Під Ізюмом окупанти вбили батька та сина перед відступом - фото

Суспільство
19 грудня 2022 09:30

На Харківщині в селі Діброва під Ізюмом окупанти в ніч на 9 вересня розстріляли 49-річного учасника ТрО Арсена Амбарцумяна та його 21-річного пасинка Артема Ніколенка. А вже вдень до села увійшли ЗСУ.

Про це пише Obozrevatel.

У ніч з 8 на 9 вересня до їхнього будинку вкотре навідалися "ЛДНРівці" й забрали їх. Сказали, що на допит, а насправді вже за годину розстріляли їх на околиці села. 

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

21-річний Артем Ніколенко уже встиг послужити в 92-й бригаді на Донбасі. За словами мами Вікторії, він не хотів проходити термінову службу, а одразу ж уклав контракт і подався воювати. Був у Авдіївці, трохи поранений, але від госпіталізації відмовився. Вітчим Артема Арсен Амбарцумян у перші дні повномасштабного вторгнення Росії пішов до місцевої ТрО.

9 березня в їхньому районі з'явилися окупанти – тут були і росіяни, і представники "ЛДНР". Загарбники розташувалися в місцевій школі. Навчальний заклад вони повністю розграбували. Вивезли звідти всі комп'ютери, техніку, а парти використали на дрова.

Хтось із місцевих жителів таки розповів, що в родині Вікторії є колишній боєць АТО і учасник ТрО. Першого разу Артема й Арсена схопили й кудись відвезли ще навесні. Вдруге приїхали вже 5 вересня. Три дні жінка не знаходила собі місця, а 8 вересня до обіду син і чоловік повернулися. Вже опівночі до воріт під'їхали люди в російській військовій формі й масках. Чоловікам одягли мішки на голови, посадили в машину й відвезли. Більше їх живими ніхто не бачив.

А вже вдень у Діброву увійшли українські війська. Наступного дня до будинку під'їхав староста села й повідомив, що на околиці знайшли в лісі два тіла. Один із загиблих схожий на Арсена. Обох застрелили в голову, а очі були зав'язані. Брат Арсена поїхав подивитися, а коли повернувся, повідомив, що це Арсен і Артем. Схоже, що вбили їх практично відразу, як забрали – мешканці будинків по сусідству з лісом чули постріли близько першої години ночі.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах