Як правильно вибрати й купити золоту обручку в Харкові

Як правильно вибрати й купити золоту обручку в Харкові

Як правильно вибрати й купити золоту обручку в Харкові

Суспільство
29 серпня 2022 10:33

Завдання, як вибрати обручку, належить вирішувати всім молодятам. Для однієї пари з цього може початися підготовка до весілля, інші відкладатимуть вибір, до останнього моменту порівнюючи моделі в каталогах.

Якщо ви ще не вирішили якісь обручки купити, то можете оцінити асортимент тут, а ця стаття про те, як знайти практичну пару перснів.

Практичні поради та прикмети

Яку обручку краще вибрати, теоретично, справа молодят і нікого більше, але на практиці все трохи складніше. Прикмети та повір'я, різні смаки в аксесуарах загалом та інкрустаціях зокрема можуть стати причиною розбіжностей навіть між парою, не кажучи про ситуації, коли втручаються друзі та родичі. До того ж багато хто так захоплюється вибором дизайну, що забуває, як правильно вибрати обручку, щоб вона була практичною:

  1. Форма. Проста європейська форма, округлена до країв, найзручніша. Вона обтічна і добре сидить на пальці. Американські обручки з прямокутним профілем виглядають сучасніше і краще виглядають на чоловічих руках.
  2. Метал. Золото - найкращий матеріал для обручки з трьох причин. По-перше, це вигідна інвестиція у дорогоцінні метали. По-друге, золото міцне, не окислюється і не деформується, що вигідно виділяє його на фоні як срібла, так і платини. По-третє, золото буває різних кольорів, серед яких можна знайти своє.
  3. Декор. Тим, хто планує носити кільця постійно, рекомендують моделі без інкрустації або такі, де діаманти чи інші камені втоплені у поверхню металу. Це зменшить ризик втратити вставку. Замість інкрустації можна вибрати кільця з незвичайною фактурою, причому ювеліри придумали вдалий спосіб зробити кільця парними так, щоб чоловіча модель була зовні лаконічною. Рельєфний декор, що повторює зовнішній вигляд жіночого персня, у них ховається всередині.

Практичні прикмети, яку вибрати обручку та як її купити діляться на дві категорії:

  1. Розмір. Обручки можна і потрібно приміряти. З практичної точки зору, відповідна прикраса не спадатиме, а значить не загубиться, і тиснутиме — викликати дискомфорт. Народні повір'я наполягають, що як вибрати обручку за розміром, так і складеться спільне життя. Тісний перстень принесе в життя пари ревнощів, а більший за розміром, ніж потрібно, як вважається, може призвести до невірності.
  2. Купівля. Прикмети, що вказують нареченим, як купити кільця, досить суворі, але логічні. По-перше, це потрібно робити удвох і брати одразу дві прикраси, щоб і надалі приймати всі важливі рішення разом. По-друге, заплатити за них має наречений сам чи разом із нареченою, але особистими грошима — той, хто це зробить, керуватиме сімейним бюджетом, а значить свекру або тестеві краще довірити спонсорування іншої частини свята.

 

Як правильно вибрати й купити золоту обручку в Харкові фото 1Як правильно вибрати й купити золоту обручку в Харкові фото 1
ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах