Ярославський запустив програму World4Kharkiv: іноземний бізнес допомагатиме Харкову

Ярославський запустив програму World4Kharkiv: іноземний бізнес допомагатиме Харкову - фото

Ярославський запустив програму World4Kharkiv: іноземний бізнес допомагатиме Харкову - фото

Люди міста
05 березня 2022 19:39

Великі бізнесмени різних країн світу готові допомагати харків'янам вижити під час бойових дій, а потім відновлювати Харків. Про це повідомив власник та президент DCH Олександр Ярославський на своїй офіційній Facebook-сторінці.

«Сьогодні очі всього світу звернені на Харків, де харків'яни щодня демонструють чудеса мужності та самовідданої любові до свого міста. Я переговорив із багатьма моїми друзями-бізнесменами з різних країн. Вони вражаються героїзму і не просто співчувають, а готові надати фінансову допомогу. За відгуками моїх друзів, я бачу, що нам під силу зібрати для харків'ян навіть $1 млрд. Щоб зараз місто вистояло, а люди менше страждали. І щоб потім відбудувати все зруйноване за найвищими світовими стандартами, - написав Ярославський.

Програму міжнародної допомоги Харкову назвали World4Kharkiv, тобто «Мир – Харкову». Як розповіли в прес-службі DCH, зараз роботу буде організовано у форматі прямих проплат іноземних компаній за товари, які потрібні харків'янам. У DCH будуть акумулювати заявки, а потім передавати їх донорам програми. Найближчим часом запрацює сайт World4Kharkiv.
Раніше Олександр Ярославський повідомив, що продасть свою яхту Kaiser і за ці гроші відновлюватиме Харків. Експерти оцінюють її вартість у $50 млн. грн. Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть гроші від продажу моєї яхти Caiser. На неї часу вже не буде – треба працювати, працювати та ще більше працювати», - написав він у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах