У Харкові продовжують підключати будинки до опалення

У Харкові продовжують підключати будинки до опалення.

У Харкові продовжують підключати будинки до опалення. Фото: Харківські теплові мережі

Комуналка
02 листопада 2022 16:25

Фахівці КП «Харківські теплові мережі» повторно розповсюджують системи опалення будинків та виводять джерела теплопостачання у штатний режим.

Напруга у мережі поступово стабілізується, при цьому витримується режим економії енергоресурсів, повідомили на підприємстві.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також паралельно із пусковим процесом працівники ХТМ забезпечують ізоляцію трубопроводів у підвалах будинків, що дозволяє зберігати температуру теплоносія ближче до квартири споживача.

Крім того, оперативно усуваються дефекти на будинкових та внутрішньоквартальних мережах, що виникли при перепадах тиску в системі. Роботи ведуться цілодобово.

«Ми робимо все можливе, щоб пом'якшити наслідки ворожих ударів по інфраструктурі міста, і просимо громадян з розумінням поставитися до умов, у яких виявилося наше підприємство через війну. Адже теплові мережі залежать від багатьох факторів стану енергетичних систем до тиску води в трубах. Але, незважаючи ні на що, колектив ХТМ намагається подати тепло до кожного будинку», - зазначили на підприємстві.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах