У ХТС розповіли, коли повернуть опалення до пошкодженого будинку у Київському районі

У ХТС розповіли, коли повернуть опалення до пошкодженого будинку у Київському районі.

У ХТС розповіли, коли повернуть опалення до пошкодженого будинку у Київському районі. Фото: Редпост

Комуналка
30 сiчня 2023 11:09

У КП "Харківські теплові мережі" сподіваються надвечір дати опалення в частину будинку, що вціліла після нічного обстрілу, в Київському районі, по якому 29 січня вдарила російська ракета.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Співробітники КП "Харківські теплові мережі" працюють у пошкодженому будинку над відновленням опалення в 3-му та 4-му під'їздах. На жаль, ремонт комунікацій у 1-му та 2-му під'їздах можливий тільки після відновлення конструктиву будівлі. Орієнтовно опалення до вцілілих під'їздів мають подати до кінця дня. Усі квартири перевірять на предмет можливих пошкоджень внаслідок вибуху та розповітрять систему", - йдеться у повідомленні прес-служби КП "Харківські теплові мережі".

Раніше мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що мешканців потерпілого від обстрілу будинку у Харкові евакуювали. Будівлю відключили від електрики, води та теплопостачання.

Російська ракета потрапила до житлового будинку близько 22:55 29 січня. Зруйновано дах будівлі та квартири на двох верхніх поверхах, також постраждав ще один поверх. У прокуратурі повідомили, що серед травмованих внаслідок російського удару по Харкову — 81-річний чоловік. Його дружину знайшли мертвою під завалами. За інформацією начальника ХОВА Олега Синєгубова, у момент ракетного удару подружжя знаходилося поряд. Проте чоловік дивом не отримав серйозних травм. Ще двоє людей отримали травми. Рятувальні роботи на місці НП продовжуються.

У ХТС розповіли, коли повернуть опалення до пошкодженого будинку у Київському районі.У ХТС розповіли, коли повернуть опалення до пошкодженого будинку у Київському районі. Фото: Редпост

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах