Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото: blog.pokupon.ua
Які ковзанки працюють у Харкові: адреси та ціни
Дозвілля та їжа
04 сiчня 2023 14:52
Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото: blog.pokupon.ua

Через війну цього року харків'яни не побачили найвідомішу ковзанку Харкова на площі Свободи, а льодовий палац "Салтівський лід" взагалі був частково зруйнований внаслідок обстрілів міста у квітні 2022 року. Попри це у Харкові залишились ковзанки, які працюють зараз як роллердроми. Vgorode підготував для вас відповідний список.

"Шато Ледо"

Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото "Шато Ледо"
Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото "Шато Ледо"

Роллердром "Шато Ледо" відновив роботу 1 жовтня. Ковзанка наразі не працює. Поруч із ним є офіційне укриття ТРЦ "Французький бульвар". У "Шато Ледо" зазначають, що тепер безліміт діє для всіх. Під час безлімітного катання забороняється знімати ролики. Катання вважається завершеним після повернення роликів у прокат.

Де: ТРЦ "Французький бульвар"

Графік роботи: 10:00-18:00

Ціна: безліміт дорослий: будні - 110 грн, вихідні - 120 грн; безліміт дитячий: будні - 90 грн, вихідні - 100 грн. Також "Шато Ледо" запровадив особливий тариф для українських захисників та їх родин, а також для волонтерів - по буднях квиток коштуватиме для них 80 гривень, у вихідні - 90 гривень.

Льодова арена "Айсхол"

Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото: Льодова арена "Айсхол"
Які ковзанки працюють у Харкові: список - фото: Льодова арена "Айсхол"

"Айсхол" зараз також працює як роллердром. Через енергетичну кризу, спричинену війною, зараз немає змоги залити ковзанку та підтримувати необхідні умови для її функціонування. Арена відновила роботу зовсім недавно - з 17 грудня. У березні та квітні 2022 року в результаті масованого обстрілу російськими окупантами постраждала будівля "Айсхолу". Було зруйновано покрівлю над льодовою ареною, завдано шкоди оздобленню та комунікаціям всередині приміщення.

Де: ТРЦ "Дафі"

Графік роботи: 10:00-18:00

Ціна: 70 гривень - безліміт (катання здійснюється на власних роликах)

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах