Куди піти у Харкові у січні: список заходів - фото: Артем Сидоров
Куди піти у Харкові у січні: список заходів
Дозвілля та їжа
02 сiчня 2023 11:50
Куди піти у Харкові у січні: список заходів - фото: Артем Сидоров

Вистави, благодійні концерти - це короткий перелік того, що чекає на харків'ян у січні. Vgorode підготував для вас список заходів, куди можна піти у Харкові у перший місяць 2023 року.

Заходи в океанаріумі "Немо"

Океанаріум "Немо" - фото: bodo.ua
Океанаріум "Немо" - фото: bodo.ua

Яскраві прісноводні, морські та океанічні риби, екзотичні та загадкові тварини з різних куточків нашої планети у великому та барвистому океанаріумі «Немо». Декорації, захоплюючі екскурсії, кінозал з фільмами про природу – все це дозволить вам поринути у цей дивовижний та чудовий світ морських казок. 

Коли: 2-8 січня з 10:00 до 19:00

Де: Харківський дельфінарій "NEMO"

Ціна: 150 гривень

Вистава "Прийшов Чоловік до Жінки"

Вистава "Прийшов Чоловік до Жінки" - фото: theatre.love
Вистава "Прийшов Чоловік до Жінки" - фото: theatre.love

Лірична комедія від режисерки Жанни Богусевич розповідає історію двох самотніх людей. У квартирі нового житлового будинку «гине» від самотності оператор ЖЕУ Діна Федорівна. Друзі вирішують познайомити її з Віктором Петровичем – самотнім фармацевтом. І ось – довгоочікуваний візит, з якого починається інтригуюча, смішна і часом до сліз сумна історія двох самотностей, історія взаємин, які проходять всі можливі стадії: боязкий інтерес, енергія пристрасних бажань, миті щастя і "гарматні залпи" ненависті.

Коли: 6 січня о 17:00

Де: Art-Area ДК

Ціна: 300 гривень

Благодійний концерт "З новим РОКом!"

Афіша благодійного концерту "З новим РОКом" - фото: Харківський Літмузей
Афіша благодійного концерту "З новим РОКом" - фото: Харківський Літмузей

ОЛЕГ СКРИПКА & BAND, Жадан і Собаки, Брати Гадюкіни, Курган і Agregat - саме цих виконавців ви побачите на благодійному концерті "З новим РОКом!". Уперше в Харкові наживо прозвучить спільний трек у виконанні Сергія Жадана та Братів Гадюкіних. Ведучими заходу стануть Ірена Карпа та Сашко Колмен Сердюк. Крім цього зазначається, що планується запис інтерв'ю Сергія Жадана з українськими рок-зірками про російсько-українську війну і наше майбутнє. Після концерту музиканти поїдуть на позиції грати для наших захисників.
 
Ознайомитись із програмою заходу та зареєструватися можна за посиланням.

Коли: 12 січня (час повідомлять після реєстрації)

Де: місце повідомлять після реєстрації

Ціна: безкоштовно

Концерт гурту "Друга Ріка"

Гурт "Друга Ріка" - фото: karabas.com
Гурт "Друга Ріка" - фото: karabas.com

Легенди українського року – гурт "Друга Ріка" – приїдуть до Харкова. Організатори обіцяють, що ви сумішшю лірики і драйву: згадаєте минуле під "Три хвилини", потанцюєте під "Фурію", розчулитесь під "Секрет", а також вперше почуєте наживо зворушливу пісню 2022 року – "Чи ти почув", від якої хочеться жити саме тут і зараз, в ці хвилини. Частина коштів з прибутку буде направлена на підтримку ЗСУ. Концерт відбудеться в укритті з дотриманням всіх правил безпеки. У разі віялових відключень – електроенергію забезпечить генератор.

Коли: 20 січня о 18:00

Де: PROBKA resto&music hall

Ціна: 500 гривень

Підпільний стендап

Підпільний стендап - фото: bodo.ua
Підпільний стендап - фото: bodo.ua

Наймасштабніший стендап-проєкт України відбудеться тепер і у Харкові. Цього разу на сцені будуть виступати Олександр Качура - бадьорий комік, який довгий час прожив у Китаї та тривалий час виступав англійською мовою у клубах Гонконгу, а також Антон Стенюк - Конор МакГрегор Українського стендапу. Комік, котрий жартує та сміється над собою і навколишнім світом. Кожний виступ навнений іронічними інтерактивами з глядачами та імпровізацією. Буде смішно, незабутньо, а головне - неповторно.
 
Вхід для бійців ЗСУ та ТрО - безкоштовний.

Коли: 22 січня о 18:00

Де: FAT GOOSE PUB

Ціна: від 200 гривень

 

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах