Фінансування великих інфраструктурних проєктів 2022 року на Харківщині вже захистили в Києві – Скакун

Фінансування великих інфраструктурних проєктів 2022 року на Харківщині вже захистили в Києві – Скакун

Фінансування великих інфраструктурних проєктів 2022 року на Харківщині вже захистили в Києві – Скакун

События
16 декабря 2021 19:29

У коментарі харківським ЗМІ керівник ХОДА розповів про великі проєкти, які вже готові для реалізації наступного року на Харківщині в межах Програми Президента України «Велике будівництво».

«Ми входимо в новий рік із багатьма планами. Президент ставить перед нами багато завдань у інфраструктурному сенсі. Я за ці 4,5 місяці захистив у Києві дуже багато інфраструктурних проєктів. І ми вже розуміємо джерела фінансування. Ми можемо твердо сказати, що на наступний рік це фінансування буде, й ці інфраструктурні проєкти будуть народжуватися в нашому регіоні», – відзначив Олександр Скакун.

Серед таких проєктів – повне оновлення Харківської обласної лікарні, що знаходиться на вул. Трінклера.

«Філософія цього проєкту – в тому, що це повинен бути такий великий лікарняний хаб, де будуть між собою з’єднані всі корпуси. Ми там хочемо побудувати великий новий корпус з майданчиком для гелікоптера, який буде з’єднаний із старими корпусами, які також будуть відремонтовані. Також хочемо побудувати там великий центр планування сім’ї – це такий теж проривний наш проєкт, і обов’язково там буде цей центр», – сказав керівник ХОДА.

Також Олександр Скакун відзначив, що в 2022-му триватиме оновлення обласної дитячої лікарні №1 на вул. Клочківській.

«Ми дуже багато хочемо зробити інфраструктурних нових об’єктів у спорті. І націлені на «Велике будівництво» автодоріг. Ще дуже багато таких планів, які вже захищені в Києві, захищене їх фінансування. Тому до кінця наступного року ми будемо мати результат у вигляді нових інфраструктурних об’єктів, які потребує кожен житель Харківського регіону», – заявив керівник Харківської ОДА.

Читай все новости Харькова в Facebook и подписывайся на нас в Instagram и Viber.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях