Дивись графік та схему: у Харкові виводять 34 автобусні маршрути на час відключення світла

У Харкові виводять 34 автобусні маршрути на час відключення світла.

У Харкові виводять 34 автобусні маршрути на час відключення світла. Фото архівне

Транспорт та інфраструктура
28 листопада 2022 10:25

На період відключення електроенергії у Харкові розробили 34 тимчасові автобусні маршрути, які вводитимуться під час припинення роботи наземного електротранспорту та метрополітену.

Розроблені маршрути проходять повз станції метрополітену (пункти обігріву), магазинів, ринків, лікарень тощо. Для зручності пасажирів кінцеві пункти багатьох маршрутів організовані площею Конституція, повідомили у Департаменті інфраструктури.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, для мешканців Салтівки одна кінцева зупинка організована у провулку Мечникова (навпроти Градусника) та одна біля «Аптеки №2».

Для мешканців Олексіївки, Павлова Поля, селищ П'ятихатки та Жуковського – у Спартаківському провулку (сторона Спартаківського провуку – зупинка автобусного маршруту №20 (лікарня невідкладної допомоги).

Для мешканців Основи, Новожанового, Нових Будинків, проспекту Гагаріна, районів аеропорту, ХТЗ – Спартаківським провулком (сторона супермаркету «Баскет»).

Для мешканців Залютино, Сортування, Баварії, Льодового, Липового Гаю – на площі Конституції (біля магазину «Ведмедик»).

"Ця тимчасова схема працює на період відключення електроенергії та зупинки електротранспорту протягом двох годин. Для організації роботи автобусів цими маршрутами знадобиться до 1,5 години. На маршрутах курсуватимуть 83 одиниці транспорту", - попередили в Департаменті.

З графіком тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитись за посиланням  або на карті:

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах