Польоти над Україною: в аеропорту "Харків" розповіли, чи планується скасування авіарейсів

В аеропорту "Харків" розповіли, чи планується скасувати авіарейси.

В аеропорту "Харків" розповіли, чи планується скасувати авіарейси. Фото: facebook.com/hrk.aero

Транспорт та інфраструктура
14 лютого 2022 13:50

Міжнародний аеропорт "Харків" працює у штатному режимі. Усі рейси виконуються за розкладом. Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

"Станом на 13.02.22, за офіційною інформацією Міністерства інфраструктури України, небо над Україною залишається відкритим. Міжнародний аеропорт "Харків" продовжує працювати у штатному режимі. Усі рейси виконуються за розкладом", — йдеться у повідомленні.

А аеропорт рекомендували відслідковувати статус рейсів на онлайн-табло.

На даний момент, судячи з інформації онлайн-табло, жоден рейс з Харкова чи Харкова не скасовано. Сьогодні та завтра літаки з Харкова вилітають у Київ, Стамбул, Шарм-Ель-Шейх, Марса-Алам, Тель-Авів, Ларнаку.

"Пасажири, що залишили свої контактні дані при бронюванні, будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. У разі скасування або перенесення рейсу необхідно звертатися за місцем придбання вашого авіаквитка або в call-центр авіакомпанії. Зберігайте спокій і довіряйте лише офіційним джерелам інформації", — уточнили у прес-службі аеропорту.

Нагадаємо, дві авіакомпанії — KLM і SkyUp, які раніше заявляли про припинення авіарейсів з Києва в найближчі дні, продовжують польоти.

Кабмін пообіцяв виділити 16,6 мільярда гривень із держбюджету для забезпечення безпеки польотів в Україні для страхових та лізингових компаній.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах