Через активізацію обстрілів: у Харкові подовжили часткове призупинення руху метро

У Харкові частково припинено рух метро.

У Харкові частково припинено рух метро. Фото: metro.kharkov.ua

Транспорт та інфраструктура
23 червня 2022 09:48

Рух поїздів на ділянці Салтівської лінії метро у Харкові призупинено через збільшення обстрілу з боку російських окупантів.

Потяги з 21 червня, як і раніше, не ходять на ділянці від станції метро "Академіка Барабашова" до "Героїв Праці". Про це повідомила прес-служба поліції Харківщини 23 червня.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції зазначають, що росіяни посилили інтенсивність застосування ракет та артилерії проти мирних жителів Харкова та області. Внаслідок обстрілів щодня фіксують загиблих та постраждалих серед цивільного населення.

"Вдень у харківському метрополітені для громадян виділяються спеціальні сектори, де можна перечекати небезпеку. Установа працює вночі як бомбосховище", - уточнили в поліції.

За даними поліції, вдень 22 червня російські окупанти завдали ударів по Харкову, внаслідок чого було пошкоджено господарські приміщення та 6 автомобілів.

Обстрілів зазнали села області Слатине, Пришиб, Кочеток, Прудянка, Кочубіївка, смт Золочів, Печеніги, місто Чугуїв. Вибухами пошкоджено приватні житлові будинки, магазин, гараж, господарські будівлі, приміщення комунального підприємства, приватної агрофірми.

Поліція Харкова контролює ситуацію з безпекою поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян, забезпечує безпеку населення під час евакуації із небезпечних місць Харківщини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах