З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад)

З Харкова до Циркунів та Липців почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси.

З Харкова до Циркунів та Липців почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси. Фото: 2day.kh.ua

Транспорт та інфраструктура
11 квiтня 2023 10:24

З Харкова на цьому тижні відновлюють автобусні маршрути до Циркунів, а також збільшується кількість рейсів до Липців (Харківський район).

Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«З огляду на особливості військового стану на території міста Харкова та області, зокрема, безпосередню близькість до кордонів з країною-агресором та проведення на деокупованих територіях розмінування, відновлення автобусних маршрутів відбувається поступово з урахуванням ремонту автомобільних доріг та мостів», – сказали в Управлінні транспорту ХОВА.

Так, з вівторка, 11 квітня, збільшиться кількість рейсів автобуса №1163 сполученням Харків (станція метро "Героїв Праці") — село Липці (Харківський район).

На сторінці Липецької ОТГ опубліковано розклад автобусів. Перший рейс стартує з Липців та Харкова о 6:20. Останній рейс автобуси здійснюватимуть із Липців о 19:40, з Харкова — о 19:00. З понеділка по суботу з Липців заплановано 11 рейсів, з Харкова – 10.

У неділю автобуси курсуватимуть за іншим розкладом. Перший рейс у неділю здійснюватиметься з Липців та Харкова о 7:00. В останній рейс автобуси вийдуть із Липців о 18:10, з Харкова — о 17:20. З Липців буде дев'ять рейсів у неділю, з Харкова – вісім.

Крім того, з четверга, 13 квітня, почнуть курсувати автобуси №1628 Харків – Циркуни (Харківський район). Рейси будуть щоденними. Перше відправлення з Циркунів та Харкова проходитиме о 6:00. Останній рейс із Циркунів запланований на 17:30, з Харкова - на 18:15. Вартість квитка становитиме 20 гривень.

"Чекаємо найближчим часом на хороші новини і на відновлення Тишківського маршруту", - йдеться в повідомленні.

З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 1З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 1

З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 2 1З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 2

З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 3 2З Харкова до Циркунів почнуть курсувати автобуси, а до Липців додадуть рейси (розклад) фото 3

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах