Укрзалізниця запустила власний мобільний додаток: для чого він потрібен

Укрзалізниця запустила власний мобільний додаток: для чого він потрібен.

Укрзалізниця запустила власний мобільний додаток: для чого він потрібен. Фото: uz-vezemo.com

Транспорт та інфраструктура
11 серпня 2022 13:14

Відсьогодні, 11 липня, для пасажирів Укрзалізниці працює мобільний застосунок, у якому будуть продавати квитки та надавати важливу інформацію. 

Нагадаємо, у липні Укрзалізниця провела тестовий запуск свого застосунку, який пройшов вдало. Тепер додаток доступний усім пасажирам. Завантажити його можна через AppStore чи Google Play Market.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначив голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін, запуск власного застосунку допоможе компанії залишатися на зв’язку з пасажирами та оперативно інформувати їх про зміни у рейсах, оновлення графіків тощо.  Також у застосунку можна купити квитки на поїзд без зайвих комісій. З часом, за словами Камишіна, у додатку з'явиться новий функціонал, Укрзалізниця над цим працює. 

У додптку "Укрзалізниці" ви зможете:

  • придбати квитки на всі поїзди далекого сполучення по Україні;
  • повернути квитки;
  • отримувати сповіщення про рейс та колію прибуття/відправлення поїзда;
  • знайти необхідний рейс та відповіді на поширені запитання щодо перевезень;
  • отримати доступ до особистого кабінету зі збереженням історії рейсів та даних пасажирів для швидких повторних замовлень.

Укрзалізниця є прямим продавцем квитків через застосунок і співпрацює з Mastercard, тож вартість квитків для пасажирів буде більш вигідною, ніж на інших порталах, бо будь-які додаткові комісії при оплаті відсутні. Пасажири зможуть оплатити квитки безпосередньо в мобільному застосунку цифровою карткою за допомогою Apple Pay, Google Pay, або ж можна ввести дані банківської картки та зберегти їх у застосунку для оплат.

Укрзалізниця продовжує діджиталізацію і планує розробити новий сайт, єдиний портал бортових послуг та розвиток онлайн-замовлення звичних залізничних сервісів (наприклад, перевезення авто у вагоні, послуга вокзальних портерів, пошук загублених речей, бронювання лаунжу та інше).

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що нещодавно Укрзалізниця запустила окремий сайт з усією інформацією про міжнародні перевезення. Це вирішили зробити через високий попит на пересування між країнами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах