5 переваг планшетів Apple: чим приваблюють Айпади?

5 переваг планшетів Apple: чим приваблюють Айпади? - фото

5 переваг планшетів Apple: чим приваблюють Айпади? - фото

Техно
05 жовтня 2023 10:13

У техніки Епл чудова репутація та світова слава. Постійну увагу до фірмових девайсів легко пояснити: виробник створив таку потужну екосистему, до якої не може дотягнутися жоден конкурент. «Яблучні» планшети є незмінними лідерами продажів. Їх купують набагато активніше, ніж моделі від інших виробників. Навіть попри високу вартість, інтерес до Айпадів постійно зростає. Зумовлено це щонайменше п’ятьма факторами.

Привабливий дизайн

Купертинівці вміють робити красиво. В Айпад планшет просто неможливо не закохатися. Міцний корпус, приємні кольори, гладенька «спинка», мінімалістична фронтальна панель — усі ці особливості роблять пристрої впізнаваними. 

Про версії доступні у сірому та сріблястому кольорі. Обидва варіанти — ідеально поєднуються з будь-якими аксесуарами.

У базового Айпада та міні колірна гама набагато різноманітніша: пурпуровий, рожевий, синій чи навіть жовтий корпус. 

Якісний дисплей

Спільною рисою Айпадів з усіх лінійок можна вважати високу якість дисплеїв. Панелі Retina у різних варіаціях мають чотири фішки:

  • Щільне розташування пікселів. Вони знаходяться настільки близько один до одного, що про зернистість не йде мова.
  • Широкі кути огляду. Якщо дивитися на екран під різними кутами — зображення залишатиметься коректним, без спотворень.
  • Реалістична передача кольорів. Навіть складні відтінки — максимально натуральні.
  • Антиблікове покриття у більшості моделей. Майже всі моделі — з однорідним антивідблисковим шаром.

Зручне введення

Екранна клавіатура в iPad зручна та швидка. Вона підтримує різноманітні налаштування, тому легко адаптується під потреби користувача. Можна відкалібрувати розмір літер та розташування, активувати додаткові параметри набору, а також розділити «клаву» або перетворити на трекпад.

Введення також можливе за допомогою електронного пера та апаратної (фізичної) клавіатури.

Можливість вибору пам’яті під будь-які завдання

Айпади оснащують накопичувачами різної місткості. 

  1. Мінімальна можлива конфігурація — на 64 Гігабайти. Вона підходить для невибагливих користувачів, які мало фотографують та споживають контент у режимі онлайн. 
  2. 128 гігабайтів — доступний за ціною та практичний варіант. Якраз для навчання та роботи з таблицями, текстами, базами даних. А ще — для ведення соціальних мереж та проходження онлайн ігор. 
  3. Від 256 до 512 Гб — для представників творчих професій та авторів креативних ідей, які водночас є активними споживачами мультимедіа. 
  4. Терабайт і більше — під ресурсомісткі завдання, які потребують неабиякої обчислювальної потужності та добряче навантажують систему.

Тривалий строк служби

На Айпади регулярно виходять оновлення, тому користувачі можуть насолоджуватися інноваційними фішками операційки. Навіть після завершення програмної підтримки пристрої продовжують повноцінно функціонувати та виконувати свої завдання. За довговічністю планшети — це щось середнє між смартфонами та ноутбуками.

Щоб максимально збільшити строк служби, доцільно використовувати засоби фізичного захисту. Це чохли, які убезпечують від ударів та падінь, та захисні плівки або спеціальне скло. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах