5 причин купити газовий котел Ariston

Техно
28 червня 2023 12:59

Продуктивний газовий котел — найкраще рішення для обігріву приватного будинку чи квартири. Його найголовніша перевага — збалансованість технічних характеристик. Завдяки оптимізованим витратам природного газу та високій ефективності, він здатен забезпечити теплом навіть помешкання з суттєвими тепловтратами. Підібрати хороший агрегат не важко, якщо заздалегідь скоротити коло пошуку, наприклад, визначитися з виробником. Серед численних брендів кліматичного оснащення вигідно виділяється Ariston. Це італійська якість та надійність на довгі роки. Не потрібно бути експертом, щоб побачити переваги фірмового обладнання ще до початку експлуатації.

Адекватні ціни

За ті характеристики та функції, якими виробник наділяє свої розробки, — справедливі ціни. Скільки коштує котел газовий Арістон — залежить від багатьох факторів, зокрема:

  • максимальної робочої площі,

  • особливостей системи керування,

  • показників потужності,

  • підтримуваних функцій.

Широкий асортимент

У продажі представлені моделі котлів для квартир зі стандартною кількістю кімнат (2,3,4) та приватних будинків різної площі. Також доступні рішення, які націлені на забезпечення функціонування системи «тепла підлога». За способом виробництва теплової енергії виділяють традиційні моделі з конвекцією та більш сучасні, з рекордним КПД — конденсаційні. Для приміщень, не під’єднаних до централізованої системи газопостачання, — агрегати, що можуть працювати на скрапленому газі з балонів. 

Функціональність

Завдяки основним та додатковим функціям Аристонівські котли працюють стабільно та злагоджено. Щоб користувач міг економити на комунальних послугах та прикладати якомога менше зусиль для отримання комфортних мікрокліматичних умов, виробник впроваджує в обігрівальну техніку такі фішки:

  1. дистанційне керування, зокрема — з застосуванням технології Wi-Fi;

  2. підтримка сталої температури;

  3. автоналаштування з урахуванням звичок користувача;

  4. погодозалежне регулювання робочих параметрів;

  5. запуск за таймером;

  6. можливість підключення зовнішніх приладів терморегуляції та інших аксесуарів;

  7. гнучкий діапазон модуляції полум’я;

  8. робота на декілька температурних зон.

Якісні матеріали виготовлення

На заводах Аристон використовують лише сертифіковані матеріали, серед яких: стійкість до зношування та забруднень,  міцність, захищеність від корозії та згубного впливу кислотного середовища.

Теплообмінник роблять з нержавіючої сталі, алюмінію або міді. У кожного матеріалу — свої переваги. Наприклад, мідь легка, з хорошою теплопровідністю, стійка до зношування. Алюміній — стійкий до іржі, невибагливий до якості води. Нержавійка — стійка до перепадів температури, важить відносно небагато.

Привабливий зовнішній вигляд

Можна не сушити голову над трудомістким прихованим монтажем. Встановлення на видному місці не нашкодить інтер’єру, адже у котлів ефектний сучасний дизайн. Формфактор — прямокутний, кольори на вибір світлі та темні. На якому зупинитися — залежить від відтінків, що переважають в оформленні кімнати, призначеній для монтажу. 

Довготривала офіційна гарантія підтверджує, що фірмові котли готові до активної експлуатації впродовж багатьох років. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах