Красніков спростував заборгованість «Металіста» за трансфер Давида: «Це недбалість та непрофесіоналізм менеджменту «Віторії»

Красніков спростував заборгованість «Металіста» за трансфер Давида: «Це недбалість та непрофесіоналізм менеджменту «Віторії» - фото

Красніков спростував заборгованість «Металіста» за трансфер Давида: «Це недбалість та непрофесіоналізм менеджменту «Віторії» - фото

Спорт
16 березня 2022 16:25

Красніков спростував заборгованість «Металіста» за трансфер Давида: «Це недбалість та непрофесіоналізм менеджменту «Віторії»

Віце-президент футбольного клубу «Металіст» Євген Красніков назвав чутки про заборгованість за перехід футболіста Давида з клубу «Віторія» спробою менеджменту бразильського клубу прикрити власні непрофесіоналізм та недбалість.

Про це він заявив у коментарі виданню Sport Arena.

Як відомо, 22-річний вінгер перебрався з Бразилії в Україну для виступів за «Металіст» 6 лютого — буквально за 18 днів до початку повномасштабної війни і не встиг провести жодного поєдинку за харківський клуб. Проте, цьому трансферу намагаються надати скандальне забарвлення.
«Інформація видання Globo, що нібито «Металіст» не заплатив «Віторії» за трансфер Давида 2 мільйони, не відповідає дійсності.

Ми багато років працюємо на латиноамериканському ринку. Футбольний клуб «Металіст», президентом якого є Олександр Ярославський, у всіх країнах Латинської Америки
та й не тільки, можна сказати і в усьому світі, – це солідний, надійний та фундаментальний партнер», — заявив Красніков, зазначивши, що непорозуміння щодо оплат трансферів
просто виключено.

«Ми проводили угоди з такими клубами як Бока Хуніорс, Інтернасьонал, Сан-Паулу, Корінтіанс, Флуміненсе, Палмейрас, Сан-Лоренсо та інші. Ніколи в жодного клубу і в жодного гравця не виникло ні моральної, ні матеріальної претензії до ФК Металіст та нашого президента. [Президент клубу] Олександр Владиленович [Ярославський] здійснював набагато серйозніші угоди і ніде не дав нашим партнерам засумніватися у своїх порядності та професіоналізмі. А люди, які пишуть, що Ярославський обіцяв, Ярославський рекламував, Ярославський не заплатив, виглядають навіть не смішно, а шкода», — заявив віце-президент «Металіста», і водночас назвав неспроможними погрози клубу звернутися зі скаргами до ФІФА.
Євгеній Красніков сказав, що поява таких заяв у ЗМІ — не більше ніж спроба менеджменту «Віторії» прикрити власні помилки.

«Щодо футболіста Давида та футбольного клубу «Віторія». Ми вперше зіткнулися з таким рівнем непрофесійності, але чітко йшли своєю дорогою і готові були викупити цього гравця згідно з контрактними зобов'язаннями, які я не можу розголошувати. Основна причина, через яку гравець не опинився в «Металісті», – це недбалість та непрофесіоналізм менеджменту «Віторії», який навіть не заповнили трансферний міжнародний сертифікат (ТМС), що є основним. Ми маємо й інші документи, які підтверджують нашу правоту», — сказав Красніков, наголосивши, що зазначена у ЗМІ сума трансферу не відповідає дійсності.

«Ми доклали максимум зусиль, щоб гравець виявився у нас, що може підтвердити знаменитий бразильський функціонер Андре Кюрі, який є агентом футболіста
і може детальніше вам розповісти. - Заявив віце-президент «Металіста». — А заява бразильського клубу, що вони підуть позиватися до ФІФА, у мене просто викликає посмішку», — заявив Красніков.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах