Звинувачують ЗСУ: у Білгородській області горить електропідстанція

Звинувачують ЗСУ: у Білгородській області горить електропідстанція.

Звинувачують ЗСУ: у Білгородській області горить електропідстанція. Фото: соцмережі

Події
20 грудня 2022 14:49

У місті Шебекіно Білгородської області – сильна пожежа. Губернатор В'ячеслав Гладков говорить про український ракетний удар і повідомляє про перебої з електропостачанням, що виникли внаслідок пожежі.

За даними Гладкова, без світла залишається третина мешканців міста. Також є влучення снарядів до складських приміщень на території промзони. Є один постраждалий, у чоловіка перелом кісток, він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Звинувачують ЗСУ: у Білгородській області горить електропідстанція фото 1Звинувачують ЗСУ: у Білгородській області горить електропідстанція фото 1

Радіо Свобода геолокувало місце влучення частини ракет, вивчивши відео очевидців у соціальних мережах. За даними видання, це електростанція "Шебекіно", розташована на протилежному від міста березі річки Нежеголь.

За даними місцевих телеграм-каналів, ще одна ракета вибухнула біля колишнього хімічного заводу, на іншому березі річки. Про загиблих чи поранених не повідомляється. Як стверджує телеграм-канал Mash, Шебекіно було випущено 10 ракет з американських установок HIMARS.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах