З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль

Із донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль.

Із донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль. Ілюстрація: facebook.com/litme.ua/

Події
21 вересня 2022 13:08

Харківський літературний музей та письменник Сергій Жадан 23-25 ​​вересня проведуть літературний фестиваль "П'ятий Харків".

Метафора «П'ятий Харків» належить лінгвісту Юрію Шевельову. «П'ятий Харків» - це розмова про майбутнє міста, мрію, бажання та бачення, кажуть організатори.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У день відкриття фестивалю, 23 вересня, заплановано лекції-розмови на теми: «Територія Сковороди», «Від Сковороди до Шевченка», дискусію «Україна та європейська політична модель: за що ми воюємо сьогодні?», а також виставку мистецької студії «Аза Низі Маза» (роботи було створено у Харкові після 24 лютого).

У програмі на 24 вересня – лекція-розмова «Найзагадковіший роман української літератури «Вальдшнепи» Хвильового: спроба реконструкції», публічне інтерв'ю «Україна сьогодні», дискусія «З чим ми вийдемо з цієї війни», а також концерт.

В останній день фестивалю, 25 вересня, відбудуться лекція-розмова «Нова генерація, дискусія «Майбутнє Харкова» та виступ «Березіль 100».

Закриє фестиваль вистава «Я норм» за п'єсою Ніни Захоженко у постановці Оксани Дмитрієвої (Харківський державний академічний театр ляльок імені В. А. Афанасьєва).

Детальна програма фестивалю:

З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 1З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 1

З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 2 1З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 2

З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 3 2З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 3

З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 4 3З донатами для ЗСУ: у Харкові пройде літературний фестиваль фото 4

Вхід на події фестивалю можливий за попередньою реєстрацією на кожен фестивальний день окремо:

Адресу проведення повідомлять у листі-підтвердженні реєстрації. Також згодом Літмузей планує опублікувати відеозапис фестивалю. Під час заходу харків'яни зможуть зробити донат на підтримку ЗСУ.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах