У Харкові з'явиться ще одна комунальна установа

У Харкові з'явиться ще одна комунальна установа.

У Харкові з'явиться ще одна комунальна установа. Фото: www.dailynews-it.net

Події
25 сiчня 2023 15:03

У Харкові створили комунальну установу "Харківська інвестиційна агенція", яка займатиметься залученням вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку міста.

Відповідне рішення Харківська міська рада сьогодні, 25 січня, на сесії.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Робота агентства полягатиме в залученні інвестицій, зокрема, шляхом подання нашого міста на інвестиційних форумах. Крім того, буде проведено ретельний аналіз того, що зараз стримує приплив інвестицій. Я вже говорив і хочу наголосити ще раз - після закінчення війни конкуренція між містами буде потужною, і нам потрібно виграти цю конкуренцію. Тому всі механізми, які будуть використані цією комунальною установою, будуть публічні та відкриті", - розповів мер Ігор Терехов.

Відповідно до рішення, КУ "Харківське інвестиційне агентство" було створено з метою здійснення інвестиційного, інноваційного, консультативного та інших видів діяльності, а також сприяння інвестиційному розвитку Харківської міської територіальної громади шляхом розкриття інвестиційного потенціалу, залучення інвестицій, розвитку державно-приватного партнерства, а також налагодження співробітництва між суспільством та бізнесом.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах