У Чугуєві від удару російської ракети загинув волонтер

У Чугуєві від удару російської ракети загинув волонтер

У Чугуєві від удару російської ракети загинув волонтер Фото: Чугуїв news

Події
26 липня 2022 18:57

Серед загиблих під завалами Будинку культури у Чугуєві – 36-річний місцевий волонтер Сардор Хакімов.

Про це повідомляє місцевий telegram-канал Чугуєв News.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Жахлива новина! Сардор загинув! На даний момент з-під завалів РДК вилучено всі тіла. На жаль, ніхто не вижив. Сардора знали багато як відкриту, веселу та добру людину. Кожен чугуєвець поважав його! Як повідомляють, вони просто не мали шансів вижити. Миттєва смерть. Він залишався на тому самому місці, де й спав. Вся вага впала прямо на нього і Вікторію. Дуже боляче! – написали автори каналу.

Так виглядає Будинок культури у Чугуєві після обстрілу.Так виглядає Будинок культури у Чугуєві після обстрілу. Фото: Чугуїв news

Разом із братом Мансуром Сардор Хакімов волонтерів – вони готували їжу. Разом вони були й у підвалі будинку культури, але Мансура витягли з-під завалів через 4-5 годин після обстрілу – живим та майже неушкодженим.

Це другий загиблий, тіло якого виявили під завалами. Першою жертвою виявилася 30-річна помічниця Сардора Вікторія. Без матері тепер лишилося двоє дітей. За попередньою інформацією, смерть могла бути миттєвою, оскільки привалило дуже сильно.

Першою жертвою виявилася 30-річна помічниця Сардора Вікторія.Першою жертвою виявилася 30-річна помічниця Сардора Вікторія. Фото: Чугуїв news

Рятувально-розшукові роботи продовжуються. Шукають сьому людину, яка перебувала в момент обстрілу у підвалі Будинку культури. За попередньою інформацією, під завалами залишається жінка похилого віку.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах