Що вирішив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса

Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса.

Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса. Фото: прокуратура Харківської області

Події
06 серпня 2022 17:27

Суд визнав винним 26-річного чоловіка за фактом навмисного вбивства минулих років. Йому призначено покарання – 10 років ув'язнення.

Про це повідомили у прокуратурі Харківської області.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як писав раніше Vgorode, 19 червня 2017 року в селищі Васищеве на трасі було знайдено автобус із включеними фарами та запалюванням, а за кермом – труп водія з ножовими пораненнями в області грудної клітки.

Прокурори довели, що засуджений регулярно користувався послугами автобуса маршруту "Харків-Хорошево". У нього склалося неприязне ставлення до водія автобуса через його образливе ставлення до пасажирів. Чоловік вирішив вбити водія. 19 червня 2017 року, перебуваючи на станції «Жихор», чоловік попросив водія, який мав намір їхати до гаража, відвезти його у попутному напрямку. На узбіччі перед в'їздом до села Васищеве чоловік попросив зупинити автобус та відчинити задні двері.

Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса.Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса. Фото: прокуратура Харківської області

Скориставшись зупинкою автобуса, він підійшов до водія, який був за кермом. Взявши заздалегідь заготовлений ніж, чоловік почав завдавати численних ударів, від яких водій помер.

У суді вбивця зізнався у скоєному.

Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса.Що ухвалив суд: під Харковом хлопець убив водія автобуса. Фото: прокуратура Харківської області

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах