"Сформовано два пояси оборони з військових": у Харкові посилюють заходи безпеки через загрозу РФ

У Харкові посилюють заходи безпеки.

У Харкові посилюють заходи безпеки. Фото: Суспільне

Події
23 лютого 2022 11:29

Силовики у Харківській області посилюють заходи безпеки через агресію Російської Федерації щодо України. Підходи на кордоні заміновані, у Харкові працюють групи спеціального призначення військової розвідки.

Про це 23 лютого на нараді в обладміністрації розповів начальник обласного управління СБУ Роман Дудін, повідомляє Суспільне.

Не забудьте підписатися на наш канал у Telegram

"На сьогоднішній день штаб АТЦ (Антитерористичного центру) працює злагоджено. Фактично щодня з'являються нові бригади. Якщо ще до минулої наради у нас було лише три бригади, то сьогодні їх сім. Не оминули присутності тут третього полку спеціального призначення, який проводив висадку в Ізюмі, Куп'янську та інших містах. Дуже сильно посилилася складова протиповітряної оборони", - сказав Дудін.

"На сьогоднішній день фактично повністю сформовано військове керівництво, вжито всіх необхідних заходів, у тому числі мінування потенційних підходів, комплекс усіх заходів, які військові мають вжити. Окремо в місті працюють групи спеціального призначення військової розвідки. На сьогоднішній день сформовані два пояси оборони Харкова тільки з військових", - розповів начальник обласного управління СБУ.

За словами представника Нацполіції В'ячеслава Давиденка, працівники, які перебували у відпустках, повернуто на роботу, збільшено кількість нарядів у районах та патрулювання.

"Посилили охорону об'єктів енергозабезпечення. Наряди поліції наближені до об'єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення. Силами поліції організовано охорону культових споруд, приміщень консульств та інших представництв іноземних держав з метою запобігання провокаціям", - розповів Давиденко.

Начальник УСБУ Роман Дудін просить харків'ян із розумінням ставитися до посилення на блокпостах:

"У разі потреби, ця потреба може виникнути за хвилину, посилюватимемо, переміщуватимемо, поглиблюватимемо".

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах