Росія не має сил на взяття Харкова, — Подоляк

Росія не має сил на взяття Харкова, — Подоляк.

Росія не має сил на взяття Харкова, — Подоляк. Фото: ukr.net

Події
21 червня 2022 17:55

Мета Росії — завдати максимальної шкоди Харкову, вона не має сил для взяття міста.

Про це заявив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк у своєму телеграм-каналі.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подоляк вважає, що обстріли житлових кварталів Харкова з погляду військового мистецтва не мають жодного сенсу.

Постійні ракетні удари, артилерійські обстріли, реактивні снаряди., що подобається "? Так, звичайно, для сучасної РФ навіть це — аргументи. Втім, а які ще аргументи можуть бути у країни, яка не має колективного інтелекту і замінила його літерою-гімном публічних ізгоїв — "Z"?"

Росія давно довела: ця війна не про стратегію та тактику, не про вигоди чи втрати. Ця війна — про ірраціональну помсту. Про ненависть. Про заздрість. Про бажання убити, бо ви українці.

Росія явно не має сил, щоб взяти Харків. Але у Москви і немає такої мети. Їхня мета — завдати максимальної шкоди місту та помститися його мешканцям. Показати Харкову справжні принади «російського світу» та «дружби народів» — «Гради», «Урагани», «Смерчі». І тотальний продаж смерті під істеричний зубівний скрегіт російської пропаганди...

За те, що поламали плани Кремля у 2014-му та лютому 2022-го. За те, що від перших днів взяли удар на себе. За те, що відмовилися «ламатися» сьогодні і мужньо стримують усю цю «саранкову рать».

Висловухі ru-пропагандисти придумають 1000 лицемірних евфемізмів: «звільнення» харків'ян (від своїх квартир), «захист російськомовного населення» (від щасливого та доглянутого життя на користь унітазних російських злодіїв) і навіть «війна з інопланетними біолаборіями з російськими паспортами, не здатні прочитати з першої спроби традиційний Буквар…

А потім додадуть, що ці мерзенні суб'єкти «зовсім не атакують міста», а «стріляють строго по військових об'єктах». Решта нібито — монтаж країн НАТО. Але харків'яни знають, де правда, а де брехня. Втім, у наш час, коли скрізь прямі ефіри, навіть умовні жителі умовної Альфи Центаври чудово бачать, чому росіяни так огидно виглядають і чому на їхніх лобах великими літерами написано «вбивці-ґвалтівники».

Харків стояв, стоїть і стоятиме. Місто-герой вистоить, відбудується і знову буде у рейтингах найкрасивіших та найкомфортніших міст України. Та гаразд, швидше, найкомфортніших міст Європи. А харків'яни проживуть на кілька порядків довше, ніж існує Російська імперія. Історія надто любить правду та сильних людей…», — написав Подоляк.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах