Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини

Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини.

Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини. Фото: Жовта стрічка

Події
17 серпня 2022 17:56

У тимчасово окупованому Вовчанську на вулицях з'явилися листівки із пропозицією зловити так званого голову військово-цивільної адміністрації Харківської області Віталія Ганчева.

Листівки з фото ставленика окупантів розмістили місцеві партизани із руху «Жовта стрічка».

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини.Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини. Фото: Жовта стрічка

"В інформаційному просторі часто звучали різні заяви колаборантів та керівників так званих окупаційних адміністрацій. Ви всі чули про стремоусова, сальдо, пасічника та пушиліна, проте зовсім мало хто знає, як звуть, і як виглядає гауляйтер Харківської області Віталій Ганчев. Біографія цієї істоти не потребує деталей. У тимчасово окупованому місті Вовчанськ наші активісти розклеїли листівки, в яких нагадують, що Віталік Ганчів не втече від українського суду. У свою чергу рух «Жовта Стрічка» оголошує винагороду за затримання або інформацію про місцезнаходження ганчева віталіка - 2 BTC (50 000 $). Усю інформацію передайте нам і в чат-бот Генерального прокурора України!", - кажуть партизани.

Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини.Партизани у Вовчанську оголосили полювання на гауляйтера Харківщини. Фото: Жовта стрічка

Віталій Ганчев до 2014 року був заступником начальника Дергачівського райуправління міліції. 2014-го він втік до «ЛНР» і приєднався до так званої «народної міліції». А після повномасштабного вторгнення РФ його надіслали гауляйтером у Козачу Лопань. Там Ганчев так вислужився перед окупантами, що отримав «підвищення» — до сумнівної посади «глави тимчасової громадянської адміністрації звільнених територій Харківської області». У червні Харківська обласна прокуратура заочно повідомила його про підозру за фактом державної зради, скоєної в умовах військового стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах