Очолював КП: у Харківській мерії звільнили сина колабораціоніста

У Харківській мерії звільнили сина колабораціоніста.

У Харківській мерії звільнили сина колабораціоніста. Фото: Павло Столбовий/Facebook

Події
07 вересня 2022 12:51

Павла Столбового, сина мера Балаклії Івана Столбового, який став співпрацювати з окупантами, звільнили з посади директора комунальної установи "Офіс реформ Харкова"

Павло Столбовий не з'являвся на робочому місці понад чотири місяці. Розпорядження про звільнення 18 серпня підписав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє Харківський антикорупційний центр із посиланням на відповідне розпорядження Терехова.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Павла Столбового звільнили з посади директора КУ "Офіс реформ Харкова" у зв'язку з відсутністю на роботі та інформації про причини такої відсутності понад чотири місяці поспіль", - йдеться у службовій записці директора департаменту цифрової трансформації Харківської міськради Галини Литвинець.

Павло Столбовий – депутат Харківської обласної ради від "Блоку Кернеса". Наприкінці березня стало відомо, що його батько Іван Столбовий, мер Балаклії, співпрацює з окупантами. В Україні йому заочно оголосили підозру у державній зраді.

За інформацією голови ХОВА Олега Синегубова, Павло Столбовий виїхав до Росії разом із батьком ще на початку квітня цього року.

Як пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на портал You Control, новим директором комунальної установи "Офіс реформ Харкова" став Дмитро Давидьянц. До цього він працював заступником директора в "Офісі реформ Харкова". З 2020 по 2022 рік Давидьянц очолював Молодіжну раду при Харківському міському голові.

Дмитро Давидьянц.Дмитро Давидьянц. Фото: https://anticor-kharkiv.org

"Раніше цю молодіжну раду очолював Михайло Лазарєв, який потім був директором КУ "Офіс реформ Харкова". Давидьянц фактично повторює зараз його шлях", - зазначили у ХАЦ.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах