На Північній Салтівці загинув журналіст

На Північній Салтівці загинув журналіст.

На Північній Салтівці загинув журналіст. Фото: facebook.com/svetlarika

Події
21 травня 2022 11:39

Члена Національної спілки журналістів України харків'янина Ігоря Гуденка, який зник на початку російського вторгнення в лютому, знайдено мертвим на вулиці Наталії Ужвій.

Про це повідомила його подруга арт-директор Banderas BLUES BAND Світлана Шкурат.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Важко прийняти життя без Ігоря. Були довгі пошуки. Тільки сьогодні стало відомо, що Ігор загинув 26 лютого на вул. Наталії Ужвій. З Ігорем мене пов'язувала багаторічна дружба, професійна та громадська діяльність. Чудова людина широкої доброї душі, чесна, принципова, з тонким почуттям гумору, беззмінний фотограф і відеооператор моїх музичних проектів, наших спільних екологічних та громадських заходів… І загинув Ігор з камерою, фіксуючи злочини російських окупантів у Харкові…», - написала Світлана травня у Фейсбуці.

За даними НСЖУ, після вторгнення Росії до України Гуденко їздив на окружну Харкова знімати перебіг подій. Після цього він перестав виходити зв'язок.

Розбита російська техніка на дорозі у Харкові. Фото: Ігор Гуденко/FacebookРозбита російська техніка на дорозі у Харкові. Фото: Ігор Гуденко/Facebook

"24 лютого 2022 року в перші години війни Ігор на велосипеді із Салтівки поїхав на харківську окружну дорогу знімати війну. Цього дня у себе на сторінці Facebook він виклав фото, а згодом і відео підбитої техніки. Але за кілька днів зв'язок з ним пропав. Його довго шукали рідні та близькі, але пошуки виявилися марними", - повідомляла раніше НСЖУ.

26 лютого Гуденко востаннє виходив на зв'язок із своєю сестрою.

Розбита російська техніка на дорозі у Харкові. Фото: Ігор Гуденко/FacebookРозбита російська техніка на дорозі у Харкові. Фото: Ігор Гуденко/Facebook

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах