Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг

Управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг.

Управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг. Фото: soczahist.kharkov.ua

Події
20 травня 2022 15:49

Список послуг, які надають громадянам у районних управліннях соціального захисту населення Харкова, розширили із 29 до 34.

Усі дев'ять управлінь із соціального захисту населення Харкова розпочали роботу 18 травня.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, за два дні до управління звернулося 1630 громадян. Містянам надали, у тому числі за телефоном, 3221 консультацію, 532 особи отримали статус внутрішньо переміщеної особи.

Також у департаменті звернули увагу, що змінено номер телефону для запису на прийом та отримання консультацій в Управлінні соціального захисту населення Адміністрації Основ'янського району. Тепер потрібно дзвонити за телефоном:

  • (099) 432-80-35.

Там також повідомили, що розширено список телефонів Управління соціального захисту населення Адміністрації Слобідського району.

Телефони Управлінь соціального захисту населення м. Харкова, за якими можна звернутися громадянам для попереднього запису на прийом або отримати консультацію:

Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 1Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 1

Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 2 1Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 2

Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 3 2Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 3

Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 4 3Куди звертатися: управління соцзахисту у Харкові розширили список послуг фото 4

Також з усіма номерами телефонів управлінь соцзахисту можна ознайомитись за посиланням.

Прийом здійснюється з 9-00 до 17-00 щодня, крім суботи та неділі. Для безпеки відвідувачів прийом здійснюється за попереднім записом за телефонами, наведеними вище.

"Першочергово здійснюватиметься прийом громадян з питань отримання статусу внутрішньопереміщеної особи та отримання допомоги, зміни місця проживання внутрішньопереміщеної особи. Можна також звернутися до зміни виплатних реквізитів одержувачам допомоги. Інші питання будуть розглядатися після отримання доступу до державних баз та реєстрів. Просимо з питань неотримання виплат у попередні місяці не звертатися. Ці проблемні питання нам відомі, і ми разом із Міністерством соціальної політики та Департаментом соціального захисту населення Харківської ОВА працюємо над тим, щоб усі одержувачі допомоги отримали належні їм кошти", - уточнили у Департаменті соцзахисту.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах